Bogdan Andone este noul antrenor al Astrei, însă Dan Alexa nu vrea să plece. 

Alexa a anunțat că astăzi va merge la antrenament, deși programul a fost schimbat de Andone, și îi declară război lui Ioan Niculae.

Presiunea pusă de Dan Alexa are scopul de a negocia de pe poziții de forță rezilierea contractului.

Eu încă sunt antrenorul principal al Astrei. Nu mi s-a spus altceva. Joi voi merge la echipă, la 11 avem antrenament. Trebuia să fie după-amiază, dar s-a schimbat. E jenant că s-a schimbat programul. Eu nu am primit nicio înștiințare că nu mai sunt antrenorul Astrei. E o bătaie de joc! Antrenorii din România sunt batjocoriți!

Mulți stau cu capul jos și au ajuns să plece la comanda patronului. Renunță la bani și la munca lor când vrea patronul. Eu am pus prea mult suflet și respect prea mult munca pentru a face asta. Nu pot fi bătaia de joc a patronilor. Probabil că se caută motiva pentru a mă da afară. Motive sportive nu sunt. Se va spune că am barbă sau că m-a bătut o femeie.

Ioan Niculae mă critică în presă de trei săptămâni și spune că sunt slab și nu știu să fac echipa. Eu am niște obiective de la care nu m-am abătut. Obiectivul e calificarea în play-off”, a spus Dan Alexa.