Situația lui Dennis Man și Mihăilă dacă Parma pică în B! ”E foarte important ce se va întâmpla cu ei”

Cei doi români de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au mai bifat încă un eșec în Serie A, iar evitarea retrogradării este foarte aproape.

Parma a pierdut cu campioana Juventus, scor 1-3, și a ajuns la 11 puncte de ultimul loc care asigură salvarea. În acest meci, Dennis Man a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 81, iar Mihăilă a intrat în minutul 61, în locul lui Gervinho.

profimedia 0607116424 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop / Sportimage, Profimedia Images

Fostul mare atacant român, Ionel Dănciulescu, a fost și el chestionat cu privire la situația celor doi internaționali de la formația italiană. ”Danciu-gol” nu crede că Parma se mai poate salva de la retrogradare, dar speră că Man și Mihăilă să se transfere la o altă echipă, dar să rămână în Serie A.

„Din păcate pentru ei, șanse din ce în ce mai mici de a se salva. E foarte important ce se va întâmpla și cu ei, chiar dacă echipa retrogradează, să joace un sezon în Serie B, chiar dacă este un campionat puternic. Bine pentru ei ar fi să își găsească o echipă în prima ligă”, a declarat Dănciulescu, conform Digi Sport.

mihaila parma as roma profimedia 0597426492 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Foto Fabio Rossi

După 32 etape, Parma a acumulat doar 20 puncte, iar în următoarea etapă, joacă cu ultima clasată, Crotone.

CITEȘTE ȘI –>> Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după prestațiile din duelul cu Juventus! Ce scriu italienii