Situația de la Dinamo, un ‘hop’ mult prea mare pentru orice antrenor: “Nici Șumudică nu ar putea să facă ceva în plus!”

sumudica gaziantep

Formația din Ștefan cel Mare are probleme atât pe plan financiar, cât și sportiv, iar egalul din meciul cu Voluntari a adâncit și mai mult criza prin care trece echipa lui Jerry Gane!

Elevii lui Jerry Gane au ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în campionat și ocupă în acest moment locul 13 în ierarhie. „Câinii” rămân în continuare foarte aproape de zona fierbinte a clasamentului.

După ce a mărturisit că a fost contactat de către suporterii dinamoviști, Marius Șumudică nu este văzut de toată lumea drept salvatorul “alb-roșilor”. Fostul mare jucător al lui Dinamo, Dănuț Lupu, este de părere că la ce situație este acum la echipă, nici fostul antrenor al lui Rizespor nu poate face prea multe. Ulterior, Lupu a mărturisit că actualul lot al “câinilor” nu este totuși unul de ultimele poziții ale clasamentului.

danut-lupu

“Eu nu cred că Marius Șumudică ar putea să facă ceva în plus, la ora actuală. Nu spun că nu este un antrenor mai bun decât Jerry Gane, dar nu cred că un antrenor poate să facă ceva la o echipă care are atâtea probleme. La Dinamo, principalul lucru este să ia lincența. Degeaba sunt pe locul 6 sau 7 și nu-și iau licența.

Să știți că Dinamo, totuși, nu are un lot de locul 13. Echipa asta a bătut-o pe Steaua (n.red. – FCSB), a avut niște rezultate. Dar, atâta timp cât ai probleme, nu ai liniște în vestiar, e greu să faci «minuni»”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Pro Sport.

Citește și Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic jocul lui Dinamo: „Un meci care a părut fotbal!”