RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Singura salvare a lui Dinamo! ,,Negoiţă să ia clubul de la nemernicul de Cortacero şi să-l dea fanilor din DDB”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă a sa de când a fost preluată în vară de spaniolul Pablo Cortacero. 

După ce a devenit patrinul echipei, ibericul nu a adus niciun ban în club, ci doar a făcut promisiuni care mai mult i-a enervat pe cei de la echipă.

Mai multe persoane au plecat deja de la Dinamo, în frunte cu antrenorul Contra, urmat apoi de câţiva jucători spanioli, săturaţi cu toţii de promisiunile în van ale noului patron.

Singurii care mai aduc bani la echipă sunt suporterii prin intermediul programului DDB. Aceştia îşi doresc să preia clubul de tot, însă Pablo Cortacero nu este de acord.

Andrei Gerea, membru important DDB, a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi este mirat de nepăsarea lui Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar al clubului. Acesta este de părere că fostul patron ar trebui să ia clubul de la Pablo Cortacero şi să-l predea suporterilor acţionari din DDB.

program-ddb

„Negoiță să ia clubul de la nemernicul acesta de Cortacero și să-l dea fanilor din DDB. Cortacero și-a bătut joc de club, efectiv. Văd că Negoiță n-are nicio reacție, iar asta ne pune pe gânduri. Chiar așa, vinzi clubul pe 2 lei? Probabil că Negoiță a luat doar o tranșă din bani de la Cortacero, altceva nu a încasat. Dacă DDB ar prelua clubul, situația s-ar schimba radical, iar lucrurile ar merge foarte bine.”, a declarat Andrei Gerea pentru ProSport.

Pablo Cortacero încă mai are datorii faţă de Ionuţ Negoiţă, dar spune că i le va achita atunci când vor intra banii mult promişi la club.

Am discutat ultima dată cu Negoiță când s-au parafat actele pentru a prelua Dinamo. Nu am mai discutat de atunci cu el. Va trebui să avem un dialog în perioada următoare pentru că Dinamo are o datorie către el. Când vor intra banii în club, o vom plăti., a spus şi Pablo Cortacero pentru sursa citată.

În ciuda tuturor problemelor de la club, Dinamo o duce destul de bine pe plan sportiv. Echipa a câştigat primul meci din 2021, scor 2-0 cu Hermannstadt şi s-a propiat la 2 puncte de primul loc care duce în play off.

Citeşte şi Gigi Becali, amăgit de Florin Tănase la prelungirea contractului! ,,Nu mă încălzeşte lucrul ăsta pe mine”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare