Sinceritate dezarmantă. Pintilii, despre Mihai Teja: “Încă nu ştim ce vrea!”

Revenit în primul unsprezece la FCSB pentru prima repriză a meciului cu Hermannstadt, Mihai Pintilii a uimit la finalul victoriei obţinute pe Arena Naţională.

Roş-albaştrii s-au impus cu 3-0 în faţa echipei lui Vasile Miriuţă, însă căpitanul FCSB a surprins atunci când a fost întrebat despre colaborarea cu Mihai Teja.

“Mai este mult, mult. Mai este mult de lucru, foarte mult de lucru are abia o lună de când este cu noi. Încă nu înţelegem exact ce vrea el!” – a recunoscut mijlocaşul central al vicecampioanei.

imagini Digi Sport

Mihai Teja a preluat banca tehnică a FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. 1-1 cu Dunărea Călăraşi şi 3-0 cu Hermannstadt sunt primele rezultate obţinute de roş-albaştri cu noul antrenor. FCSB s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care a pierdut în deplasarea de la Craiova.

Declaraţia lui Pintilii arată că Teja propune o schimbare fundamentală în ceea ce priveşte pregătirea tactică dar şi metodele de pregătire pe care le-a impus la FCSB.

Antrenorul roş-albaştrilor a fost pe aceeaşi lungime de undă cu mijlocaşul trimis în teren pentru primele 45 de minute.

“Îmi doresc mai mult de la ei, pentru că sunt jucători de calitate. Este adevărat că încă nu am realizat până acum decât 10% din ce îmi doresc să realizez la Steaua” – a declarat Mihai Teja.

 

Spynews.ro