Simone Inzaghi acuză arbitrajul! “Sunt dezamăgit, meritam mai mult. Penalty inexistent”

Lazio Roma a pierdut neașteptat la Cluj-Napoca cu CFR, scor 1-2, în grupele Europa League. Antrenorul italienilor, Simone Inzaghi, a dat vina pe arbitraj și pe ratările jucătorilor din atac.

La Cluj-Napoca, Bastos a deschis scorul în minutul 25. CFR a întors rezultatul prin Deac (41′ – penalty) și Omrani (75′).

Lazio a dominat, a avut o posesie de 65% și mai multe ocazii de gol (raport 13-9, 5-3 la șuturi pe poartă).
Sunt dezamăgit, meritam mai mult. Am făcut greșeli și am plătit prețul pentru că n-am materializat ocaziile create în prima repriză. Am primit golurile dintr-un penalty inexistent și dintr-o acțiune în care ne-am păcălit în apărare. Dacă am fi înscris golul de 2-0, ar fi fost alt joc.
Trebuie să rămânem lucizi și să nu mai facem astfel de greșeli, cum s-a întâmplat în ultimele două meciuri, pentru că ne costă. Trebuie să lucrăm la determinare, pentru că meciul ăsta nu trebuia pierdut. Totuși, rămân încrezător în privința calificării, trebuie să credem în noi, am creat mult astăzi.
Știam că Petrescu va juca în sistemul 3-5-2, au jucat bine și îi felicit pentru rezultat. Mai avem cinci bătălii în această grupă și totul este deschis. Cunoaștem valoarea echipelor Rennes și Celtic“, a spus Simone Inzaghi la conferința de presă.

Spynews.ro