RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona, regină timp de doi ani? Varianta la care puțini se așteptau devine acum din ce în ce mai posibilă

Simona Halep este în prezent deținătoarea trofeului de la Wimbledon câștigat anul trecut pe iarba londoneză după o finală epică în fața Serenei Williams.

Este foarte probabil însă ca perioada în care numele româncei va fi figura drept cel al ultimei învingătoare la All England Club să se prelungească. Și asta pentru că anularea turneului programat în această vară nu este exclusă de către organizatorii britanici. Acesta ar urma să aibă loc între 29 iunie și 13 iulie, însă întrecerea este pusă sub semnul întrebării și din cauza unei particularități de care au parte competițiile care se joacă pe iarbă.

Spre deosebire de alte turnee, suprafața folosită la Wimbledon are nevoie de un tratament special, iarba fiind pregătită cu mai bine de un an în urmă pentru a rezista în condițiile presupuse de acea perioadă a anului.

O altă variantă luată în calcul de organizatori este o reprogramare a competiției în perioada în care trebuiau să aibă loc în mod normal JO. O decizie în acest sens va fi luată curând. Deja al doilea Grand Slam al anului, cel de la Rolanda Garros, a fost amânat pentru luna septembrie.

CITEȘTE ȘI –>> Atac fără menajamente la Hagi și Gică Popescu: “De ce mi-au ținut copilul acolo?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare