Simona Halep a anunțat că are planuri mari în privința fundației care îi poartă numele. A patra jucătoare de tenis a lumii promite să ajute copiii care vor să facă sport de performanță, fie că este vorba despre hochei pe gheață, gimnastică sau tenis.

Fundația Simona Halep activează în 3 domenii importante: sport, sănătate și educație. Constănțeanca vrea să-i îndrume pe toti copiii să facă sport, să înțeleagă cât de importantă este mișcarea în viața lor și că nu contează dacă faci sport de performanță sau doar de plăcere.

Simona Halep (28 de ani) a participat la mai multe evenimente destinate copiilor și a donat un procent important din câștigurile ei către fundație.

Sunt devotată să dau ceva înapoi prin intermediul Simona Halep Foundation. Deja finanțăm o echipă de hochei pe gheață pentru fete, finanțăm organizarea mai multor evenimente din gimnastică și bineînțeles ajutăm la descoperirea unor talente în tenis, dar am planuri foarte mari pentru viitor„, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI -> Cine este principala rivală a Simonei Halep la Jocurile Olimpice din 2020. „Sper că va fi un an de aur”