Simona Halep, un nou “premiu” din partea WTA: “Ne-a impresionat”

simona-halep-australian-open

Românca a fost plasată de forul internațional în topul jucătoarelor care au oferit cele mai frumoase declarații în acest început de an. 

Astfel, Halep a fost apreciată pentru cuvintele adresate gazdelor australiane înainte de primul Grand Slam al anului. Atunci, turneul a avut loc sub amenințarea incendiilor de pădure, care au mistuit țara de la antipozi.

“Ei bine, știți că iubesc Australia, dar de asemenea, știți că nu reușesc prea mulți ași. Promisiunea mea este ca, de fiecare dată când îl voi supăra pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, voi dona 200 de dolari. În acest fel vreau să strâng mai mulți bani pentru victimele incendiilor”, a declarat atunci Halep, iar ITF a apreciat cum se cuvine gestul sportivei.

cer rosu australia

După ce a donat 20.000 de dolari, exemplul ei a fost urmat și de alte sportive. Simonei i-a priit în Australia, acolo unde a stat până aproape de finalul turneului. A fost eliminată în semifinale de Garbine Muguruza după ce nu pierduse niciun set până în acea fază a competiției.

CITEȘTE ȘI –>> CORONAVIRUS | Apelul disperat al președintelui: “Încă mai putem face ceva”. Măsura urgentă pe care o cere