Simona Halep știe de ce uneori pierde de la no name-uri: “Multe jucătoare joacă mult mai bine contra mea”

simona-halep-tenis-wta

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a vorbit despre realizările din anul 2020.

Constănțeanca este de părere că jucătoarele de tenis slab cotate se mobilizează mult mai bine atunci când evoluează contra ei.

Simt că multe jucătoare joacă mult mai bine atunci când joacă contra mea. Faptul când joci cu o favorită îți dă o relaxare. Așa eram și eu. Eu cred că presiunea este strict pe favorită și de aceea se întâmplă să câștige o adversară din jurul locului 100.

Poate majoritatea oamenilor o numesc surpriză, dar din punctul meu de vedere astăzi diferența este mică. Toate jucătoarele se antrenează foarte mult, își dau viața pe teren. Jucătoarele sunt mult mai complete, consider că orice meci este greu și orice meci este deschis”, a spus Halep, la Digi Sport.

halep se schimba

Sportiva originară din Constanța a mărturisit că nu obișniește să se uite pe tabloul jucătoarelor, în timpul competițiilor.

Mă mai uit, arunc un ochi, uit după ce văd, nu-mi mai aduc aminte ce e pe tablou, nu dau foarte mare importanță. Știu că mereu primul tur este important, iar atunci când câștig întreb antrenorul cu cine am următorul meci.

Acesta este felul în care eu abordez turneele. Dacă te gândești la următoarele meciuri s-ar putea să pierzi înainte”, a spus Halep, pentru Digi Sport.

Simona Halep a cucerit trei titluri în 2020: la Dubai, Praga și Roma. Jucătoarea română de tenis va evolua la începutul lunii februarie, la un turneu din Australia, de nivel WTA 500. Competiția este una pregătitoare pentru primul Grand Slam al anului, Australian Open, care va debuta la data de 8 februarie.

SimonaHalep

Citește și Cum își petrece Simona Halep Crăciunul: “Mi-am făcut bradul de 2-3 săptămâni deja”