Simona Halep se pregătește pentru Australian Open 2021: “Știu că va fi greu”. Cum s-a antrenat în București

simona-halep-tennis-wta-australian-open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) se pregătește să stea  14 zile în carantină, la Adelaide (Australia).

Sportiva din Constanța se pregătește intens pentru noul sezon de tenis. Halep va juca la Melbourne Summer Series (31 – 6 februarie), apoi la Australian Open (8 – 21 februarie).

Știu că va fi greu din punct de vedere psihic, dar simt că experiențele mele în bulele din 2020 mă vor ajuta să știu la ce să mă aștept! Sunt, de asemenea, mai puțin stresată pentru că știu că au virusul atât de bine sub control în Australia și că, odată ce vom ieși din carantină, vom fi liberi! Anul acesta, în condiții de lockdown, ne-am obișnuit să petrecem mai mult timp în casă decât înainte”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat Reuters prin e-mail, potrivit ProSport.

halep australian open

Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA a dat detalii și despre cum s-a antrenat în București: „Am lucrat mult la fitness. Trebuie să am grijă de corpul meu acum mai mult ca oricând, prin multe exerciții de întărire musculară și viteză, iar de la începutul lunii decembrie am intensificat antrenamentele pe teren. Am făcut o mulțime de exerciții și acum, pe ultima sută de metri, m-am antrenat împotriva altor fete din România, pregătindu-mă pentru primele meciuri din Australia”, a mai spus Simona Halep.

Halep antrenament

Din cauza pandemiei de coronavirus, responsabilii tenisului au decis modificarea calendarului.

Competiția era programată inițial în perioada 18-31 ianuarie, dar virusul asiatic a dat peste cap planurile organizatorilor. Australian Open 2021 se va juca începând cu data de 8 februarie.

Citește și VIDEO-FOTO | Dinamo a prezentat prima achiziție a iernii. Toate detaliile transferului