RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep rămâne pe locul 2 în lume! A crescut distanța față de liderul Ashleigh Barty

Simona Halep se menține pe locul 2 WTA, deși nu a participat la niciun turneu în ultima săptămână din luna februarie. Românca este depășită în clasament doar de către australianca Ashleigh Barty.

Potrivit clasamentului dat publicității astăzi, diferenţa de puncte dintre Barty și Halep a crescut de la 2.291 la 2.641.

În Top 10 WTA s-a produs o singură modificare. Serena Williams şi Belinda Bencic au făcut schimb de locuri, iar elvețianca a urcat o poziţie.

clasament wta

Simona Halep (28 de ani) nu a participat în turneul de la Doha, Qatar, invocând probleme medicale.

Competiția de la Doha, de categoria Premier 5, a fost câștigată de către bielorusa Aryna Sabalenka, care a trecut în finală de cehoaica Petra Kvitova, scor 6-3, 6-3.

Următorul turneul la care va participa Simona Halep este Indian Wells, în Statele Unite ale Americii (11-22 martie). Competiția de nivel Premier Mandatory oferă premii totale în valoare de 8,7 milioane de dolari.

În Top 100 WTA mai sunt trei românce: Sorana Cîrstea, în coborâre două poziţii, până pe locul 74, Patricia Maria Ţig, pe locul 80 (+1 poziție) şi Ana Bogdan, pe locul 90 (-2).

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare