RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep pregăteşte lovitura la Melbourne! Le-a spus australienilor secretul succesului

Simona Halep a vorbit despre condiţiile speciale de carantină la care este nevoită să se supună înainte de Australian Open! Numărul 2 WTA visează să îşi treacă în palmares un al treilea titlu de grand slam după cele de la Roland Garros şi Wimbledon.

Simona a avut acces la terenul de antrenament numai cinci ore în fiecare zi, dar i-au fost suficiente mai puţine.

Nu e ușor deloc, deoarece trebuie să stăm numai în cameră și avem voie să mergem pe teren pentru a ne antrena timp de cinci ore. Dar nu m-am antrenat mai mult de două ore pe zi până acum. În acele două ore am jucat tenis, apoi m-am întors în cameră”, a declarat Simona Halep.

Halep, finalistă la Melbourne în 2018, atunci când a pierdut în faţa danezei Caroline Wozniacki, visează la marea lovitură în acest an. Secretul este în planul mental, le-a dezvăluit Simona jurnaliştilor australieni.

Să sparg gheața la Australian Open ține poate și de șansă, de noroc. Am fost foarte aproape în două rânduri. Având încredere, poate voi cuceri acest turneu. Cert este că mă aflu aici și am posibilitatea să o fac. Și să continui să muncesc și să cred că o pot face. Poți câștiga orice turneu dacă lupți până la capăt și crezi în tine!” – a spus românca.

  • Simona Halep împlineşte astăzi şapte ani de când a intrat în Top 10 WTA
  • Simona Halep va disputa vineri primul ei meci din 2021, împotriva liderului WTA, Ashleigh Barty.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare