Simona Halep, nominalizată la premiile ‘Jucătoarea lunii’ și ‘Lovitura lunii’

Simona Halep, locul 3 în clasamentul mondial, a fost nominalizată de site-ul WTA la premiile ‘Jucătoarea lunii mai’ și ‘Lovitura lunii mai’. Românca a impresionat în turneul pe zgură de la Madrid, unde a ajuns în finală.

Pentru distincția de cea mai bună jucătoare a lunii mai, Simona Halep concurează cu olandeza Kiki Bertens, Karolina Pliskova din Cehia şi britanica Johanna Konta

player of the month may

Kiki Bertens (27 de ani, locul 4 WTA) a câștigat turneul de la Madrid, învingând-o pe Halep în finală cu scorul de 6-4, 6-4. În plus, sportiva olandeză a ajuns în faza semifinalelor la Roma.

Karolina Pliskova (27 de ani, locul 2 WTA) a câștigat turneul de la Roma (6-3, 6-4 cu Johanna Konta), după ce a pierdut surprinzător în turul doi la Madrid.

Johanna Konta (28 de ani, locul 26 WTA) a avut un parcurs aproape perfect la Roma, învingându-le pe Sloane Stephens, Venus Williams, Marketa Vondrousova și Kiki Bertens. Britanica nu este o specialistă a suprafețelor de zgură.

Fanii o pot vota pe Simona până pe 3 iunie, la adresa de mai jos.

Pentru premiul ‘Lovitura lunii’, contracandidatele Simonei Halep sunt americanca Serena Williams, cehoaica Marketa Vondrousova și ucraineanca Dayana Yastremska. 

‘Super Simo’ a reușit un passing shot superb în diagonală, cu forehand-ul, în partida împotriva britanicei Johanna Konta din turul doi la Madrid.

Fanii pot vota lovitura lunii până pe 2 iunie, la adresa de mai jos.