Simona Halep, locul 2 WTA, a postat un mesaj motivațional pentru fanii ei!

Sportiva româncă este foarte activă pe rețelele de socializare, iar în cea mai recentă postare, Simona a postat un mesaj motivațional cu impact puternic pentru fanii ei: ”Să nu uiți niciodată cine ești, să nu lași oamenii să te transforme în cine vor ei să fii, nu uita că ești un om minunat, ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine și de a înfrumuseța suflete!

Trăiește la fel de frumos ca până acum, caută să însemni ceva în fața oamenilor, retrage-te atunci când simți că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet și ia-o de la început ori de câte ori va trebui…” a fost mesajul Simonei Halep.

Simona Halep a confirmat participarea la turneul WTA de la Roma, definitivându-şi astfel programul pentru sezonul pe zgură. 

După finala Fed Cup, care se va disputa deasemenea pe suprafaţa favorită a Simonei, numărul doi mondial va participa la trei turnee importante înainte de Roland Garros.

Halep va evolua la Stuttgart, Madrid şi Roma înaintea marelui turneu de pe zgura pariziană. La Roma, Halep a jucat finala în ultimii doi ani, însă a fost învinsă de fiecare dată de Elina Svitolina.