Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Federer: ,,Este la cel mai înalt nivel al tenisului”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep a plecat spre America, acolo unde va lua parte la turneul de la Miami, primul după pauza intervenită din cauza accidentării la spate.

Înaintea acestei competiţii, numărul 3 WTA a fost analizată de către fostul antrenor al lui Roger Federer şi Pete Sampras, ambii, nume importanete din lunea tenisului.

halep profimedia 0589179333
Foto: Profimedia

Paul Annacone, cel care l-a pregătit pe Federer în perioada 2010 – 2013, spune despre Halep că este o jucătoare de tenis foarte talentată. Acesta este convins că tenismena mai poate câştiga un Grand Slam în carieră, dacă nu choiar 6.

Simona este o jucătoare de tenis incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam pe care îl joacă! Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam.

Paul Annacone
Sursa foto: Profimedia Images

Poate fi unul, pot fi 3 sau pot fi 6 titluri majore! Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani, dacă rămâne sănătoasă.”, a declarat Paul Annacone, pentru ProSport.

Turneul de la Miami, la care Simona Halep va participa, se va desfăşura în perioada 22 martie – 4 aprilie 2021.

Simona Halep Serena Williams Australian Open scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi FOTO | Simona Halep a fost surprinsă într-un supermarket din București