Simona Halep întâmpină probleme! Darren Cahill încă nu și-a făcut vaccinul anti-COVID-19

Simona Halep (29 ani) se relaxează în aceste zile, dar antrenorul ei, Darren Cahill amână să ia o decizie importantă.

Tehnicianul constănțencei a mărturisit că încă nu și-a făcut vaccinul împotriva coronavirusului. Acesta a povestit și care au fost motivele care au stat în spatele deciziei de până acum.

SimonaHalepDarrenCahill

După ce Darren Cahill a anunțat pe Twitter că fiului său i-a fost adminstrată prima doza de vaccin Pfizer la sfârșitul lunii trecute, australianul a spus că încă nu și-a făcut vaccinul deoarece nu i-a permis timpul și faptul că este tot timpul ocupat și pe drumuri. Dar a dat asigurări fanilor că se va programa îndată ce va găsi timp liber.

„Poate într-o săptămână… Este greu să rezolvi perioada de 3 săptămâni între doze, având în vedere că noi călătorim mult. Dar nu voi ezita când voi găsit o soluție. Problema mea că nu voi fi în Statele Unite peste două săptămâni. 

halep cahill roland garros

Călătoritul dintr-o țară în alta îngreunează situația. Dacă fac prima doză în SUA, nu știu dacă a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă va fi recunoscută. Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură. 

Cel mai bine e să o facem cum trebuie. Dar o voi face în curând. Opțiunea unui vaccin Johnson & Johnson (n.r. care se face într-o singură doză) sună bine”, a anunțat Darren Cahill pe contul oficial de Twitter.

Simona Halep Miami Open scaled

Spre deosebire de antrenorul său, Simona Halep s-a vaccinat anticoronavirus în urmă cu o lună și a primit rapelul înainte de plecarea spre turneul de la Miami, chiar mai devreme decât era termenul.

CITEȘTE ȘI –>> Programul Simonei Halep, după retragerea de la Miami! Ce urmează acum pentru fostul lider mondial