Simona Halep a revenit în ţară după turneele de la Indian Wells şi Miami. Numărul doi WTA de luni s-a declarat mulţumită de rezultatele obţinute în Statele Unite. Halep a descris în termeni pozitivi relaţia cu Daniel Dobre, noul său antrenor.

Halep s-a oprit în optimi la Indian Wells şi a ajuns în semifinalele de la Miami. Simona a fost însă încântată de evoluţiile avute peste Ocean după începerea colaborării cu Daniel Dobre.

„M-a ajutat foarte mult. Sfaturile lui au fost foarte bune la fiecare meci, faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă cu el a fost meritul lui şi chiar îi mulţumesc că a venit” – a declarat Simona Halep la revenirea în ţară.

Pentru Simona urmează o scurtă pauză, apoi pregătirile pentru finala FED Cup. România va întâlni Franţa pe 20-21 aprilie, la Rouen.

„Aşteptările sunt mari, pentru că îmi doresc să câştigăm finala. Vom vedea cum ne vom descurca cu Franţa. Va fi un meci greu, dar am mai jucat contra lor şi ştim cum trebuie să jucăm. Suntem o echipă frumoasă, atmosfera a fost foarte bună data trecută şi sper ca acum să fie şi mai bine” – a anticipat Simona Halep prima finală de FED Cup din istoria tenisului românesc.