Simona Halep, dezolată de moartea fostului antrenor! ”O persoană blândă care nu m-a certat niciodată”

simona halep

Simona Halep a primit o veste cutremurătoare în această după-amiază. Primul antrenor al româncei s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic, la doar 60 de ani.

Evenimentul a întristat-o profund pe sportiva din România, care a ținut să împărtășească lumii câteva gânduri despre cel ce-a fost Nicușor Ene.

”…doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregatirea pentru noul an. De fiecare data cand ajung o sun pe Mama… astazi apelul s a incheiat cu vestea trista ca Domn Profesor Ene ne a parasit, o persoana blanda care nu m a certat nici macar o data in toti acei 4 ani in care m a invatat absolut tot ce inseamna tenisul. A fost una dintre cele mai importante caramizi pe care el a pus o la aceasta cariera minunata a mea. Ma bucur enorm ca a fost alaturi de mine pe scena de la Constanta atunci cand am sarbatorit trofeul de la Wimbledon.
…mereu in sufletul meu! Dumnezeu sa l ierte!!!”, a fost mesajul Simonei Halep.

..doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregatirea pentru noul an. De fiecare data cand ajung o sun pe…

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 21 decembrie 2019

Nicușor Ene este omul care i-a descoperit talentul sportiv al Simonei Halep. Acesta a îndemnat-o pe constănțeancă, de-a lungul timpului, să își urmeze visul de a deveni jucătoare profesionistă de tenis.

Citește și ♦ Veste cutremurătoare pentru Simona Halep! Primul său antrenor s-a stins din viață!