Simona Halep, după înfrângerea de la Cincinnati: “Am luptat, dar nu a fost suficient”

Simona Halep a luptat până la ultima picătură de energie în turneul de la Cincinnati, dar s-a oprit în optimi după ce a fost învinsă în prelungirile setului decisiv de către americanca Madison Keys. Românca a recunoscut că nu a fost la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Începând din 2013, Halep a ajuns cel puțin în faza sferturilor de finală la Cincinnati, iar în ultimii doi ani a jucat finala.

Keys a câștigat cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, după două ore de joc. Halep a avut din nou probleme la piciorul stâng, după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile pe durata Rogers Cup.

(Keys) a jucat incredibil și a fost foarte puternică pe teren. Știam că va căuta să lovească rapid și cu putere mingile. Știam că acesta este jocul ei și m-am așteptat la un început foarte greu de meci.

Nu am avut ritm de joc la început, dar am luptat și am revenit. Nu a fost suficient pentru a câștiga meciul. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost mult mai bine decât ieri… m-am deplasat mai bine pe teren. A fost un progres important, așa că voi continua să muncesc“, a spus Simona Halep la finalul partidei, citată de site-ul WTA.

După turneul de la Cincinnati, Simona Halep va participa la Openul Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, programat în perioada 26 august – 8 septembrie.