RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep confirmă declarațiile lui Cahill! Ce spune despre participarea la US Open

Simona Halep ia în calcul să nu participe la US Open. Ultimul turneu de Mare Șlem al anului este programat în perioada 24 august – 13 septembrie, iar organizatorii vor să impună condiții stricte în ceea ce privește desfășurarea competiției.

Pe lângă măsurile restrictive, menite să prevină răspândirea coronavirusului pe care doresc să le impună, organizatorii iau în calcul mutarea turneului de la New York la Indian Wells, California.

Halep spune că protocolul stabilit de organizatorii turneului de la US Open este greu de respectat și de aceea încă nu a luat o decizie în ceea ce privește participarea la ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

„Cu siguranță că am dubii mari să particip în astfel de condiții. Nu doar pentru că ne aflăm într-o pandemie, ci și din cauza riscului pe care l-ar presupune călătoria, carantina și schimbările care pot apărea în timpul unui turneu.

Nu ar fi deloc o tranziție deloc ușoară pentru corpul nostru. Știu că organizatorii și sponsorii vor ca turneele să se joace și că mulți jucători traversează perioade dificile, dar este o decizie personală pe care trebuie să o luăm.

Este important să înțelegem faptul că fiecare are nevoi diferite și că suntem nevoiți să luăm decizia optimă pentru sănătatea și cariera noastră”, a declarat Simona Halep, conform New York Times.

New York este unul dintre cele mai afectate state din lume de pandemia de coronavirus. În plus, SUA au raportat până acum cele mai multe cazuri de infectare cu COVID-19.

Citește și • Participarea Simonei Halep la US Open, în pericol! Darren Cahill: “Restricțiile sunt dure”

• Veste importantă pentru Ion Țiriac! Hotărârea Curții de Apel

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare