Simona Halep, amestecată în disputele Biancăi Andreescu: ”E superenervant! Și ea s-a retras”

În finala turneului de la Miami, Bianca Andreescu a pierdut cu Ashleigh Barty după ce a abandonat în setul doi din cauza unei accidentări.

Andreescu a abandonat în setul doi, la scorul de 6-3, 4-0 pentru Barty. Canadianca a acuzat probleme la glezna dreaptă.

profimedia 0603250714
Bianca Andreescu. Foto: Profimedia

Problemele de ordin fizic au urmărit-o în ultimul an pe jucătoarea canadiană de origine română, iar abandonul din ultimul act a fost picătura care a umplut paharul. Iritată de un jurnalist care insista pe tema problemelor medicale, Bianca Andreescu a reacționat nervos și s-a plâns numai ei i se adresează asemenea întrebări, menționând-o și pe Simona Halep, care și ea s-a retras din turneu tot din cauza unor astfel de probleme.

halep profimedia 0363472357
Simona Halep. Foto: Profimedia

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami! 

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Bianca Andreescu, conform site-ului spotmedia.ro.

Andreescu Bianca

Accederea în finala de la Miami Open a dus-o pe Bianca Andreescu pe locul 6, cu 5.265 puncte în clasamentul WTA. Simona Halep e pe locul 3, cu 6.930 puncte.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Bianca Andreescu a abandonat în finala de la Miami Open. Cu ce probleme s-a confruntat