Simona Halep a fost întâmpinată cu mare entuziasm pe Aeroportul ‘Henri Coandă’ din București. După ce a cucerit trofeul la Wimbledon, românca s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă și i-a transmis un mesaj președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a invitat-o la Palatul Cotroceni.

La 27 de ani, Simona Halep a cucerit al doilea titlu de Mare Șlem din carieră și a intrat în istoria tenisului românesc, fiind prima jucătoare care se impune la Wimbledon.

Premierul Viorica Dăncilă a venit la salonul oficial de la Aeroportul ‘Henri Coandă’, a purtat un scurt dialog cu Simona Halep și i-a oferit un buchet de flori.

Simona Halep va fi decorată de către președintele României, Klaus Iohannis. Jucătoarea va primi Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român.

Am primit un mesaj, chiar acum când am aterizat, în legătură cu domnul președinte Klaus Iohannis. Îi mulțumesc foarte mult și sunt onorată. Este un lucru deosebit și abia aștept să se întâmple„, a spus Halep pe Aeroportul Otopeni.

CITEȘTE ȘI -> Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională