RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep a împlinit 28 de ani! Mesajul special al lui Darren Cahill

Simona Halep a împlinit astăzi 28 de ani! Românca sărbătorește în China, întrucât se pregătește pentru debutul în turneul WTA de la Beijing. Fostul și viitorul antrenor al Simonei, australianul Darren Cahill, i-a transmis un mesaj special în care o provoacă pe Halep să obțină rezultate și mai bune în 2020.

Simona Halep și Darren Cahill vor relua colaborarea din 2020, după un an de pauză. Cei doi au o relație extrem de apropiată.

Sub îndrumarea lui Cahill, din 2016, Halep a ajuns în premieră pe locul 1 în clasamentul mondial WTA și a câștigat primul titlu de Mare Șlem, Roland Garros 2018.

halep cahill roland garros

Antrenorul australian și-a luat un an de pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia și pentru a se implica într-un proiect media pentru ESPN.

Acea privire pe care o ai atunci când știi că urmează să primești cadouri! La mulți ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni, Theo și Daniel) au mare grijă de tine. Felicitări pentru un an minunat, cel cu numărul 28, și haide să facem anul 29 și mai bun“, a scris Darren Cahill pe Instagram.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare