RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep a dezvăluit cum arată jucătoarea perfectă pe terenul de zgură

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat pentru site-ul wtatennis.com cum arată în viziunea sa jucătoarea perfectă pe terenul de zgură.

”Zgura este o suprafață care solicită mental. Trebuie să fii puternică mental, pentru a duce raliuri lungi și pentru a fi capabilă să alergi. Bine, unele aleargă, altele – nu, ele doar lovesc puternic și pe zgură. Depinde de jucătoare. Dar, în cazul meu, trebuie să fiu puternică mental și, de asemenea, puternică pe picioare. Deci, mă simt pregătită, însă vor vedea ce va fi”, a spus liderul WTA.

”Cu stilul meu, am jucat bine pe zgură și am avut rezultate mari, dar dacă mă uit în urmă, Sharapova a câștigat Roland Garros, la fel ca Muguruza și Serena. Ele lovesc putenic mingea. Așa că nu pot explica acest lucru”, a declarat Halep, pentru sursa citată.

”Zgura de la Paris este un pic mai rapidă decât cea de la Roma, să zicem. Deci, poate că este o posibilitate mai mare de victorie pentru jucătoarele care lovesc puternic, dar, de asemenea, și pentru mine, care alunec, îmi place să alerg, să am mai mult timp pentru a vedea terenul și pentru a deschide astfel unghiurile. Deci, cu ambele stiluri, există posibilitatea de a câștigat un turneu de zgură”, a încheiat Simona Halep, sportiva care domină în clasamentul pe zgură.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare