Fostul antrenor al Simonei Halep Darren Cahill este invitat special la Sports Festival, la Cluj. La conferința de presă de astăzi, australianul a anunțat că Simona va fi prima pe care o va suna când va reveni în antrenorat.

Cei doi au stat unul lângă celălalt la conferința de presă și au izbucnit în râs la prima întrebare adresată de jurnaliști. Legată, evident, de reluarea colaborării.

”Am făcut un pariu cu Darren că aceasta va fi prima întrebare”, a spus râzînd Simona, care l-a lăsat apoi pe Cahill să răspundă.

Am pauză un an ca să stau cu familia, iar la finalul anului mă voi decide dacă revin în antrenorat. Dacă voi lua aceasta hotărâre, Simona va fi prima pe care o voi suna. Bineînțeles, dacă va avea nevoie de mine, la acel moment. Aş lucra alături de Daniel Dobre (n.r. actualul antrenor al Simonei Halep), care este un antrenor foarte bun, nu singur„, a spus Cahill.

Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini promit să facă spectacol în cele trei meciuri demonstrative programate la Cluj. Partidele de simplu se vor disputa după sistemul „cel mai bun din trei seturi”, cu seturi scurte, până la 4, şi tie-break la 3-3. Meciul de mixt va fi tot de maximum trei seturi, cu seturi normale însă.

Sports Festival va fi în direct la Digi Sport 1,  sâmbătă, de la ora 18:00.