Atletico Madrid a fost eliminată din Liga Campionilor după ce Juventus a reușit o „remontada” și s-a impus cu 3-0 pe teren propriu.

După un hattrick reușit de portughezul Cristiano Ronaldo, și un joc în care Atletico Madrid nu a avut șut pe spațiul porții, Juventus a reușit să întoarcă soarta calificării și merge mai departe în sferturile Ligii Campionilor.

Ultimul hattrick reușit de portughez în Liga Campionilor a fost tot împtoriva celor de la Atletico, în 2017, când evolua pentru Real Madrid.

Diego Simeone a vorbit la finalul partidei despre jocul echipei sale și a recunoscut superioritatea torinezilor.

„Vreau să fie clar! Nu am fost eliminați pentru că am jucat prost, ci pentru că Juventus a jucat bine. Nu a fost vorba despre efort, sau de dăruire. Pur și simplu Juventus a fost mai bună. Când se întâmplă asta nu poți decât să-ți feliciți adversarul, să pui capul în pământ și să continui să muncești. Trebuie felicitați pentru modul în care au atacat. S-au descurcat mai bine decât noi și au obținut o victorie meritată”, a declarat Simeone, la sfârșitul partidei.

De menționat faptul că Atletico Madrid este la prima înfrângere în fața unei echipe din Italia în mandatul lui Diego Simeone.

Diego Simeone a comentat și gestul lui Cristiano Ronaldo de la sfârșitul partidei.

„Probabil a văzut ce am făcut eu pe Wanda Metropolitano și, la fel ca mine, a vrut să arate că echipa sa are caracter” a mai spus Simeone.