Siguranța nu are preț! Suma plătită de un fotbalist pentru a fugi din calea virusului

Din ce în ce mai amenințătoare în anumite țări din Europa, pandemia de coronavirus îi determină pe unii să apeleze la anumite variante chiar costisitoare pentru a evita o infectare nedorită.

Este și cazul lui Keylor Navas cel care și-a luat familia și a părăsit imediat Parisul. Portarul costarican a plătit bani grei însă pentru a putea să ajungă în țara sa natală. Cum multe dintre cursele aeriene au fost anulate, singura variantă ar fi fost un avion privat. Pentru a închiria o astfel de aeronavă, goalkeeperul de 33 de ani a scos din conturi nu mai puțin de 200.000 de euro.

navas

Chiar dacă a scăpat din Franța, acolo unde numărul îmbolnăvirilor crește vertiginos, fostul câștigător al Ligii Campionilor și familia sa vor intra în carantină timp de 14 zile. Numărul cazurilor de coronavirus înregistrate în Costa Rica este în jurul cifrei de 250. Keylor Navas a trimsi și un mesaj special celor din țara sa pentru ca lucrurile să nu se înrăutățească. Acesta a fost postat pe o rețea de socializare.

 ”Aşa cum ştim cu toţii, traversăm o perioadă destul de complicată la nivel mondial, din cauza virusului COVID-19 şi vreau să fac un apel către toţi cetăţenii din Costa Rica. Haideţi să ascultăm toate indicaţiile venite din partea autorităţilor şi să fim responsabili”, a scris costaricanul.

CITEȘTE ȘI –>> Singura țară europeană în care fotbalul nu s-a oprit: “La noi nu poate exista vreun virus”