RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Şi fotbaliştii din Liga 1 vor pe teren! “Stăm în cantonament, asta e meseria!”

Jucătorii din Liga 1 vor ca sezonul să fie reluat cât mai repede. Vestea că FRF ar încerca să obţină acceptul pentru finalul lunii mai le-a dat speranţe fotbaliştilor.

Andrei Burcă, fundaşul lui CFR Cluj, este convins că toţi jucătorii ar fi dispuşi să accepte chiar şi un regim de cantonament prelungit pentru a duce la final stagiunea.

“Am fi dispuşi să stăm două, trei săptămâni în cantonament. Ar fi o bucurie pentru noi. Nu e nicio problemă, asta ne este meseria, am stat toată viaţa în cantonamente, acum ne-am dori să facem asta. Până la urmă poate am ajuta şi lumea, oamenii care stau acasă, să mai vadă şi altceva la televizor, că dacă vezi numai ştiri despre coronavirus înnebuneşti” – a spus fundaşul campioanei la Digi Sport.

Fotbalistul lui CFR Cluj vede şi partea bună a perioadei dificile traversate.

“Cred că o să dăm totul când o să reluăm antrenamentele, ca să nu avem regrete mai târziu. Pe mine această pauză forţată mă face să realizez că viaţa de fotbalist nu este lungă, şi atunci când ne vom lăsa va fi o perioadă dificilă” – a fost concluzia lui Andrei Burcă.

Andrei Burcă a bifat 31 de partide în actualul sezon: 14 în Liga 1, 8 în tururile preliminare din UEFA Champions League, 8 în Europa League şi una în Cupa României.

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare