Și alți sportivi români au emoții în privința coronavirusului! Anunțul care le dă fiori

Nu doar lotul de scrimă al României a intrat în izolare în urma participării la Cupa Mondială de la Budapesta. Același lucru este valabil și pentru pugiliștii care luptau pentru calificarea la JO.

Aceștia au participat la turneul de la Londra, iar ieri preşedintele Federaţiei Turce de Box, Eyup Gozgec, a anunțat că doi sportivi şi un antrenor s-au infectat cu coronavirus, după ce au luat și ei parte la aceeași competiție. Aceștia au primit verdictul după ce au revenit în Turcia, anunță The Guardian. Oficialii turci acuză CIO că a permis desfășurarea turneului în condițiile amenințării virusului ucigaș.

“Atunci când toată lumea lua măsuri extreme pentru a face faţă pandemiei, sunt surprins că taskforce-ul CIO şi guvernul britanic au permis ca turneul să înceapă, deşi mulţi dintre noi eram îngrijoraţi şi aproape toate celelalte sporturi erau suspendate. A fost o dovadă de iresponsabilitate. Drept urmare, din nefericire trei din echipa noastră au fost testaţi pozitiv”, a afirmat Gozgec.

La turneul de calificare din capitala Marii Britanii au luat parte sute de boxeri din 40 de țări. Competiţia a fost suspendată după trei zile de la startul ei, din cauza pericolului reprezentat de posibila infectare cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI –>> Lovitura pe care putea să o dea Dorin Goian în această iarnă! Ce salt a fost aproape să facă