Și-a ales favorita! Încă o celebritate a dat verdictul în războiul dintre CSA Steaua și FCSB

Actorul Alexandru Arșinel, cunoscut ca fiind un mare fan al Stelei de odinioară, consideră că echipa care duce mai departe tradiția fostei câștigătoare a CCE este cea patronată de Gigi Becali. 

În vârstă de 80 de ani, acesta a argumentat și simpatia pentru FCSB.

Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. În mişcă, îi ridică.Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investiţiilor. S-ar fi putut ca fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară”a declarat actorul la Digi Sport.

arsinel

Cea mai frumoasă amintire legată de roș-albaștri este prezența în tribune la finala istorică a CCE câștigată de steliști în fața Barcelonei.

“Sunt credincios clubului Steaua, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ. Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua, ci pentru cei care au creat acea echipă. M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie“, a adăugat Arșinel.

CITEȘTE ȘI –>> Se ceartă cu toată lumea! Răspunsul primit de Rednic după atacul la Cristi Balaj