Sfatul pe care Mirel Rădoi îl primește de la Cornel Dinu: “Nu are ce căuta la națională”

mirel-radoi

Selecționerul este atenționat de fosta glorie dinamovistă în privința unuia dintre oamenii pe care ar fi vrut să conteze în barajul cu Islanda. 

Nicușor Bancu este fotbalistul pe care Cornel Dinu nu îl vrea la națională, pentru marele meci al primăverii. Argumentul principal este faptul că fundașul oltenilor nu este în formă în acest moment, iar acțiunea în urma căreia Manea a provocat al doilea gol al CFR-ului în partida de pe Ion Oblemenco l-a pus pe gânduri pe Mister.

“Păi în primul rând că nu l-aş pune fundaş stânga. Nu are nimic de apărător în acţiunea lui. Manea a ieşit puţin în relief, dar nu se poate să fii aşa de prost plasat şi să treacă atât de uşor pe lângă tine, să nu ai niciun fel de poziţie de apărător. E un semnal de alarmă, nu ştiu dacă trebuie să ne prezentăm cu el în Islanda”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Bancu

Bancu a debutat la națională în mandatul lui Cosmin Contra, în urmă cu mai bine de doi ani. De atunci a strâns 13 selecții pentru prima reprezentativă. România va întâlni Islanda pe 26 martie într-un meci care o va trimite pe câștigătoare în barajul decisiv pentru calificarea la Euro 2020.

CITEȘTE ȘI –>> Avem și programul din play-out! Când se joacă meciurile pentru supraviețuirea în Liga 1