FCSB va începe play-off-ul Ligii 1 de pe locul 2, la două puncte în spatele campioanei en titre, CFR Cluj. Gigi Becali este convins că roș-albaștrii vor câștiga titlul dacă jucătorii și antrenorii vor munci din greu pentru acest obiectiv.

La 27 decembrie, Mihai Teja a fost numit antrenor la FCSB, după demiterea lui Nicolae Dică.

E treaba mea prima, apoi a lui Teja. Mai mare e treaba stăpânului! Eu am luat niște jucători și el poate să zică <Tu i-ai luat! I-am ales eu?>. Am citit azi ceva ce m-a impresionat: <Muncim ca nebunii, alergăm ca nebunii> (n.a. – declarațiile lui Răzvan Lucescu de la PAOK). Dacă Teja vrea să fie milionar, trebuie să muncească ca nebunii. Vrei să fii antrenor mare? Muncește ca nebunii. Teja a vrut să facă tot timpul experiențe, să găsească 11-le de bază. Cred că acum l-a găsit„, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Luni, 11 martie, FCSB debutează în play-off cu FC Viitorul, pe Arena Națională. Bucureștenii au câștigat ultimele trei confruntări de pe teren propriu.

Nimeni nu va fi cu mine în play-off. Nu vor fi aranjamente și prietenii. E posibil ca Gică, nu că e cu mine, că poate să zică <Până la urmă e Gigi, lasă CFR>. Ar avea un sentiment față de Nedelcu, Coman, Tănase, copiii lui„, a declarat Gigi Becali.