Oficialii lui Rangers, sfătuiți să îl vândă pe Ianis Hagi: “Mai bine iei banii pe el și îi folosești!”

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi, este dorit cu insistență în Italia, la Lazio!

Evoluțiile din actualul sezon în tricoul celor de la Rangers se pare că l-au făcut pe Hagi Jr. să intre atât în vizorul selecționerului Mirel Rădoi, cât și în rândul echipelor de club. După primul gol marcat la prima reprezentativă a României în meciul cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi se pare că le-a trezit și mai mult interesul italienilor de la Lazio, care îl vor neapărat din sezonul următor.

După ce Lazio a revenit asupra ofertei și a anunțat că este dispusă să plătească nu mai puțin de 13 milioane în schimbul lui Ianis Hagi, acum, conducătorii celor de la Rangers sunt sfătuiți să îi dea drumul internaționalului român. Fostul fotbalist, Paddy Kenny, a vorbit despre situația din acest moment a “șeptarului” de pe Ibrox și consideră că “albaștrii” ar trebui să gândească din perspectiva profitului și să accepte oferta italienilor.

ianis hagi
Sursa foto: Profimedia Images

“Cred că vor acceptă oferta. Așa trebuie să gândești când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, atunci ar putea pleca. Mai bine iei banii pe el și îi folosești, a declarat Paddy Kenny pentru Football Insider.

Oficialii scoțienilor, dar și antrenorul Steven Gerrard, se pare că nu vor însă să renunțe la mijlocașul român, acesta fiind considerat un jucător de bază al echipei, asta datorită constanței și realizărilor sale din actualul sezon.

6.000.000 de euro este cota de transfer a românului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul ofensiv român a mai jucat de-a lungul timpului pentru Viitorul Constanța, Fiorentina și Genk. Ianis Hagi a bifat în acest sezon 40 apariții în toate competițiile în tricoul “albaștrilor”, reușind să marcheze șapte goluri și să ofere colegilor săi 12 pase decisive.

Citește și Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Ce șanse are internaționalul român să ajungă la Lazio