Sfat prețios primit de Vintilă de la Gigi Becali: “Dacă nu faci schimbări se alege praful” :)

Finanțatorul roș-albaștrilor a explicat cum decurge relația patron-antrenor la FCSB. Iar Bogdan Vintilă nu faci nici el excepție de la regula arhicunoscută.  

Astfel, Gigi Becali a recunoscut că se implică la fel de mult în viața echipei ca și în urmă cu mai mulți ani.

La fotbal e greu, bă tată. La fotbal trebuie să fii Becali și trebuie și să cunoști fotbal. Mulți zic «Domne, nu ai voie să faci schimbări! Domne, cum să te bagi?» Dacă nu fac, se alege praful! Pai da. Dacă nu te bagi tu în politica echipei, să cumperi, și să faci socoteala, ce vinzi, ce cumperi, se alege praful. 

Socoteala mea nu se potrivește cu a antrenorului! El vrea performanță și asta e foarte bine. Socoteala lui nu se potrivește cu a patronului. Da, pe el îl țin în funcție doar rezultatele. Pe mine nu doar rezultatele, ci să fac și profit”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

gigi becali vintila

Gigi Becali a dat și un exemplu concret pentru ca antrenorul să știe cum să procedeze pe viitor.

“Antrenorul zice «Joc cu Soiledis pentru că are experiență», iar eu spun «Bă, nu joci cu Soiledis! îl bagi pe Panțîru că vreau să iau bani pe el». Mai spune «Vreau să joc cu Adi Popa», iar eu îi transmit «Bă, nu joci cu Adi Popa! Joacă Dennis Man». Vezi că trebuie să fac schimbări? Pe Popa l-am adus ca să fie rezervă, nu ca să-l scot pe Man”, a exemplificat latifundiarul din Pipera.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Anunțul momentului făcut de președintele Klaus Iohannis: “A trebuit să luăm decizia asta”