Sfat pentru Dinamo: ,,Să-l lase în pace pe Mulţescu, să-şi vadă de bătrâneţe, copii şi nepoţi”

Dinamo pare într-o cădere totală, după de a fost umilită pe teren propriu de Academica Clinceni, scor 1-3, în ultima etapă a sezonului regulat.

După ce Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive sub comanda lui Gigi Mulţescu, tehnicianul a anunţat după meciul cu ilfovenii că se pune la dispoţia conducerii, pentru că problemele echipei l-au dat peste cap şi pe el.

multescu1

Vasile Miriuţă, fost jucător şi antrenor la Dinamo, este de părere că Mulţescu ar trebui să se ocupe de alte lucruri la vârsta lui, nu de problemele lui Dinamo. Acesta i-a sfătuit pe conducătorii lui Dinamo să-l pună pe Mulţescu manager sau director sportiv.

Dinamo trebuia să-l lase în pace, să își vadă de bătrânețea lui, de copii și nepoți!

Am văzut cum era după meciul cu Academica Clinceni, îmi era teamă să nu pățească ceva pe bancă, să nu se întâmple ceva la meci. Îmi era frică să nu pice!

VasileMiriuta

Toată stima și respectul pentru dânsul, dar îi e greu în situația în care e Dinamo acum.

La ce stres e pentru dânsul acolo, el trebuie să fie manager sau director sportiv, cu unul sau doi oameni lângă el. Singur nu poate.”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Pro X.

După ce a pierdut dezamăgitor în ultima etapă a sezonul regulat, scor 1-3 cu Academica Clinceni, Dinamo a terminat pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate din 30 de partide disputate.

Akpala Dinamo

Citeşte şi Adam Nemec a revenit în cantonamentul lui Dinamo! Când va putea juca din nou