Sfat pentru Elvir Kojlic, după revenirea la antrenamentele Craiovei: “Să o ia treptat, ușor”

Golgeterul Elvir Kojlic şi-a reluat antrenamentele alături de coechipieri după accidentarea gravă suferită în toamna trecută.

Atacantul din Bosnia s-a întors alături de coechipierii săi sub comanda grecului Ouzounidis, iar revenirea sa pe teren este doar o chestiune de timp.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova spune că Elvir Koljic e nerăbădător să intre pe teren, dar din punctul său de vedere golgheterul din Bănie nu ar trebui să se grăbească și că are timp să pună la punct.

“A început ușor antrenamentele, acum decizia de a intra în teren depinde și de forma sportivă, de ritm. Starea terenurilor este foarte importantă pentru apariția lui.

koljic antrenament

E nerăbdător, cine nu vrea să revină la meseria care îi place după atâta pauză? Contează foarte mult ce parametri fizici și psihici are. Să o ia treptat, ușor. După o să urmeze iar două săptămâni de pauză în care se poate pune la punct. Nu trebuie să ne grăbim” a declarat Sorin Cârțu pentru PRO X.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Koljic, potrivit transfermarkt.com.
  • Scos din joc după o intrare dură a lui Mihalache, de la Poli Iaşi, Koljic marcase şase goluri în primele şapte etape de campionat

Citește și Koljic, din nou la antrenament! Vestea aşteptată de toţi fanii Craiovei