RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sfat pentru Adrian Petre, de la un tehnician care a lucrat cu Becali: “Trebuie să ştii să şi suferi!”

Adrian Petre pare că nu se ridică la nivelul așteptat de echipa roș-albastră, iar viitorul acestuia la formația condusă de Gigi Becali, este din ce în ce mai mult pus sub semnul întrebării!

Mihai Stoichiță (66 de ani), cel care ocupă în acest moment funcția de director tehnic al Federației Române de Fotbal, îi ia apărarea lui Adrian Petre și spune că trebuie ca el să treacă peste astfel de momente și să își revină.

Sunt momente în viaţa unui jucător în care trebuie să ştii să şi suferi. Nu e o umilinţă, este viaţa din fotbal, au fost “n” jucători care au trecut prin situaţiile astea şi şi-au revenit şi au ajuns câştigători”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Directorul tehnic de la FRF a mărturisit că a trecut și el prin asemenea perioade în vremea când activa ca fotbalist, dar în cele din urmă a reușit să treacă peste astfel de momente și să reușească să se impună.

„Şi eu am fost rezervă la Jiul şi am strâns din dinţi, m-am supărat, am plâns, am fost obraznic, am mai prins şi bătaie dar până la urmă am reuşit”, a mai completat Stoichiță.

Adrian Petre a rămas în acest moment omul de bază în linia de atac de la FCSB, după ce rând pe rând, ceilalți doi atacanți din lot, Sergiu Buș și Alexandru Buziuc, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

800.000 de euro este cota de transfer a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt.com, jucător căzut în dizgrația patronului celor de la FCSB și care a fost scos în repetate rânduri la pauza meciului sau chiar nu a făcut parte din lotul roș-albaștrilor.

Citește și O legendă a oltenilor a găsit jucătorul cheie din acest sezon: „Cu el pe teren luăm campionatul”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare