Sevilla are un antrenor nou, după eliminarea dramatică din Europa League

Clubul FC Sevilla l-a demis pe antrenorul Pablo Machin după eliminarea din optimile de finală ale Europa League, în faţa Slaviei Praga. Directorul sportiv Joaquin Caparros va pregăti echipa până la finalul sezonului.

Sevilla, una dintre favoritele la câștigarea Europa League, a pierdut cu 3-4 la Praga, la capătul a 120 de minute de coșmar. 

După 2-2 în Andaluzia, a fost 2-2 și în Cehia după 90 de minute. Slavia Praga a înscris golul calificării în minutul 119.

Pablo Machin (43 de ani) era antrenor la Sevilla din mai 2018. Echipa a început foarte bine campionatul și s-a aflat pe locul doi în clasament o bună perioadă de timp. În acest moment, FC Sevilla ocupă locul 6 în LaLiga.

pablo machin

Joaquin Caparros (63 de ani) este un antrenor cu renume în Spania și a mai pregătit echipa andaluză în sezonul trecut, câteva etape.

Caparros a recunoscut că este un moment extrem de complicat pentru Sevilla, dar a subliniat că obiectivul este clasarea în Top 4 și calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Villarreal, Deportivo, Athletic Bilbao, Mallorca, Levante, Granada, Osasuna, Al-Ahli și Sevilla sunt echipele de primă ligă antrenate, de-a lungul carierei, de către Joaquin Caparros.