Concordia Chiajna a câștigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, și a urcat două poziții în clasament. Lupta pentru evitarea retrogradării este foarte aprigă, cu șase etape înainte de finalul sezonului.

Marian Cristescu a deschis scorul în minutul 29, după gafa imensă a fundașului Obsivac, care a luftat şi l-a pus pe veteranul Concordiei în poziţie excelentă de finalizare. În minutul 44, Kuku a trimis în bară pentru Sepsi.

În repriza a doua, Sepsi a avut un gol anulatAttila Hadnagy a înscris, însă reuşita nu a fost validată de către arbitru, care a considerat că Filipe Oliveira a centrat în momentul în care mingea a depăşit linia de tuşă. Paul Batin a stabilit scorul final în minutul 66. Atacantul a primit o pasă excelentă de la Bawab, a driblat portarul și a înscris din unghi.

Ionuț Badea obține prima victorie pe banca formației ilfovene, fiind numit în funcție la 24 aprilie.

Sepsi: Niczuly – Dalmau, Obsivac (F. Oliveira 46′), Dima, Sato – Ghinga, Petrovikj – Kuku (Hadnagy 58′), Gorrin, Tandia – Simonovski. Antrenor: Eugen Neagoe.

Concordia: Caparco – Bărboianu, Marc, Albu, Fota – Bucşa, Deaconu (Babici 65′) – Bawab, Cristescu, Bumba (Grădinaru 78′) – Batin (Pena 84′). Antrenor: Ionuț Badea.

Este primul succes al Concordiei Chiajna din play-out, în timp ce Sepsi pierde în premieră în fața propriilor suporteri.

Clasamentul play-out-ului Ligii 1