Dinamo a pierdut la Sfântu Gheorghe al doilea meci din play-out! Echipa lui Florin Bratu a pierdut duelul cu Sepsi, scor 0-2.

Cu mulți jucători tineri în formula de start și fără vedeta Torje, Dinamo a luat gol în minutul 30, atunci când Tandia a marcat după ce a rămas nemarcat în careu.

În repriza secundă, ambele echipe au ratat ocazii mari, Sepsi a cerut și un penalty, însă tot gazdele au mai înscris, în prelungiri, prin același Tandia.

Incidente pe finalul meciului

Pe final, spiritele s-au încins! Un fan al lui Dinamo a pătruns pe teren și a luat un steag al celor de la Sepsi, iar Ionel Dănciulescu a avut și el serios de suferit de pe urma gazelor lacrimogene. Suporterii dinamoviști au fost evacuați, iar fanii gazdelor au rămas în stadion, pentru a se evita incidentele.

ECHIPELE:

Sepsi: Niczuly – Martinez, Jure, Viera, Daisuke – Ghinga (Gorrin ’71), Petrovikj – Tandia, I. Fulop, Hamed (Cr. Dima ’79) – Simonovski (Kuku ’55)

Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: Penedo – Corbu, Marici, R. Grigore, Olteanu – Hanca (I. Gheorghe ’81), Mahlangu, Nistor – Pesici (Salomao ’46), D. Popa (Nemec ’64), Moldoveanu

Antrenor: Florin Bratu

Foto: facebook.com/FCDinamo