Sepsi a pierdut, dar Eugen Neagoe își laudă jucătorii: ”E o performanță mare”! Ce a spus tehnicianul despre Craiova

Sepsi a pierdut cu Astra, scor 0-1, în ultima etapă din turul play-off-ului. Formația din Sfântu Gheorghe a ajuns la 4 înfrângeri în 5 meciuri.

Formația din Giurgiu a dat lovitura prin Mike Cestor în minutul 89. Fundașul a marcat primul gol în campionatul intern.

Eugen Neagoe este dezamăgit de faptul că elevii lui nu au reușit să câștige niciun meci în play-off. Tehnicianul a explicat că echipele pe care le întâlnesc sunt foarte bune.

De asemenea, Neagoe a vorbit și despre numirea lui Corneliu Papură în funcția de antrenor al Universității Craiova. Posibilitatea ca tehnicianul lui Sepsi să ajungă în Bănie s-a vehiculat în ultimele zile, iar acesta a explicat că timpul le va rezolva pe toate.

”Nu pot să fiu mulțumit. Până la urmă, asta este realitatea. Jucătorii merită felicitări pentru că au ajuns în play-off. În acest moment, este foarte greu. Întâlnim cele mai bune echipe.

Noi nu am fost inspirați să profităm de un corner sau de o fază. Nu pot să fiu dezamăgit. Am reușit lucruri extraordinare la Sfântu Gheorghe. În acest an, am realizat o performanță mare. Eu îmi doresc să câștig puncte în continuare. Am întâlnit un adversar destul de bun și ne-a fost foarte greu. Ne dorim să câștigăm cu CFR.

Îmi pare rău că a fost demis. Știu că deja a fost instalat Papură. Mi-a fost coleg și îi doresc succes. Am aflat înaintea jocului.
Eu întotdeauna merg cu plăcere la Craiova. Timpul le va rezolva pe toate.” a declarat Eugen Neagoe pentru Digi Sport.

Eugen Neagoe conferinta de presa aprilie 2018

În urma acestei înfângeri, Sepsi se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 1. Formația din Sfântu Gheorghe a obținut un singur punct în play-off: în remiza cu Viitorul, scor 0-0.