RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Semnal de alarmă de pe patul de spital: „Am fost în perfuzii din 4 în 4 ore. Nici nu știi de unde vine virusul!”

Fostul selecționer al naționalei de handbal feminin, Gheorghe Tadici, a trecut prin clipe grele în perioada în care a fost infectat cu COVID-19!

Gheorghe Tadici (68 de ani) a trecut prin momente foarte grele. Depistat pozitiv cu noul virus, antrenorul celor de la HC Zalău a vorbit despre clipele grele pe care le-a trăit și despre situația creată de către Federația Română de Handbal, despre care spune că nu ajută deloc sportivii infectați.

gheorghe tadici nationala de handbal

„Astăzi este prima zi în care pot să vorbesc. Au fost câteva zile foarte grele, am fost în perfuzii din 4 în 4 ore. Am primit anticoagulante și tot felul de injecții și antibiotice. Nu ai de unde să știi de unde vine acest virus!” 

Tadici este revoltat în ceea ce privește federația, mai ales după ce echipa sa, HC Zalău, poate pierde la masa verde meciul cu Minaur Baia Mare. Această decizie vine deoarece formația sa nu se poate prezenta la meci, din cauza numărului mare de infectări.

„Este inuman, inacceptabil, peste normele sănătății ca federația să te sancționeze că te-ai îmbolnăvit, că nu poți merge să joci un meci. Nu este numai cazul nostru, ci în această situație au fost deja CSM Bacău, CSM Botoșani și CSM Focșani. În loc să te ajute, federația de apasă și te scufundă!

Fostul selecționer a tras și un semnal de alarmă și în ceea ce privește timpul prea scurt la care se fac testele COVID-19.

Timpul este prea scurt. Federația să ia exemplul Federației Europene de Handbal, care solicită testări cu 72 de ore înainte de meci. Noi trebuie să facem teste cu 48 de ore înainte, apoi să ne urcăm în autocare fără să avem rezultatele. Te urci în mașină și nu știi cu ce te duci la drum! Fizic nu avem timp să facem testele cu 48 de ore înainte de jocuri, apoi să plecăm la sute de kilometri distanță pentru un meci, așa cum ar fi pentru noi, pentru Minaur, Crișul Chișineu-Criș, să ajungem la Ploiești. Pur și simplu nu avem ce face. Sau vrem să moară cineva? Pentru ce! Pur și simplu nu le pasă!a declarat Gheorghe Tadici pentru Pro Sport.

Citește și Transferul lui Bordeianu în Arabia Saudită a intrat în impas! Motivul pentru care CFR a blocat mutarea

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare