Selecționerul naționalei Braziliei, Tite, a declarat că echipa sa nu a avut noroc în partida cu Belgia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia. Brazilia a avut mai multe ocazii clare de gol, dar Belgia a câștigat cu 2-1.

La Kazan, Belgia a deschis scorul în minutul 13, după autogolul lui Fernandinho. Kevin De Bruyne a avut o execuție superbă în minutul 31 și a dublat avantajul europenilor. În minutul 76, Renato Augusto a redus din handicap pentru sud-americani.

Fotbalul are o doză de întâmplare. Astfel de accidente se întâmplă, dar este dureros că s-a întâmplat unul astăzi. Șansa a fost crudă cu noi, este un lucru foarte greu de acceptat. Dar să nu subestimăm Belgia, au o echipă extraordinară. A fost Courtois norocos? Nu, a avut niște intervenții magnifice. Este adevărat că a intervenit și bara de câteva ori„, a declarat Tite după meci, potrivit Reuters.

A fost prima înfrângere pentru selecționerul Braziliei într-un meci oficial de când a preluat echipa, în 2016. Totodată, Brazilia avea o serie de 25 de meciuri în care a primit maximum un gol.

În repriza a doua a sfertului de finală cu Belgia, Brazilia a avut 16 ocazii de gol, în timp ce adversarii nu au trimis niciun șut pe poartă.

Am fost superiori timp de 60 de minute, am arătat un joc de mare calitate. Dar Belgia a transformat în goluri ocaziile avute. Este greu să vorbesc acum, simt o mare durere, amărăciune. Dar sunt sigur că fanii fotbalului au fost încântați de calitatea acestui joc. Ambele echipe au impresionat din punct de vedere tehnic„, a mai spus Tite.