RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sergiu Buș, după transferul în Coreea de Sud: „A căzut ca un șoc pentru dânsul plecarea mea”

Sergiu Buș (28 de ani) a vorbit despre scurta aventură de la FCSB. Atacantul a dezvăluit cum a reacționat managerul general MM Stoica când a aflat că a fost vândut în Coreea de Sud.

Buș spune că și-ar fi dorit să rămână la FCSB.

A fost o plăcere să joc la cel mai mare club din România. O onoare, sincer. Mi-am făcut mulți prieteni, am avut o relație extraordinară cu jucătorii și stafful. Sper doar că domnul MM și ceilalți din staff să nu creadă că am făcut-o dinadins, că mi-aș fi dorit să plec. Dar a fost o ofertă chiar bună, greu de refuzat.

Când m-am întâlnit cu el, în momentul în care am fost să-mi iau rămas bun de la colegi, era ușor supărat cred. Îl înțeleg, cred și știu și eu că am fost un jucător important. În ciuda faptului că ieșeam repede din teren. Mereu m-am văzut ca pe un jucător important, probabil și dânsul a crezut la fel. A căzut ca un șoc pentru dânsul plecarea mea. Totul s-a întâmplat repede. În decurs de câteva ore cluburile s-au înțeles. Nici n-am apucat să anunț pe cineva. În afară de mine și Bogdan Apostu nu știa nimeni.

Am schimbat multe echipe, totdeauna mi-a plăcut să schimb ceva. Într-adevăr, cam repede am schimbat Steaua, mi-aș fi dorit să iau trofee aici. Sper că o vor face colegii fără mine. O experiență plăcută, sunt convins că ne vom mai reîntâlni”, a spus Sergiu Buș, conform GSP.ro.

Formația sud-coreană Seongnam l-a achiziționat pe Buș, de la FCSB, în schimbul sumei de 300.000 de euro.

Sergiu Buș (28 de ani) a marcat două goluri în cele 11 jocuri oficiale de la FCSB, după ce la Gaz Metan a avut un sezon impresionant în stagiunea 2019/2020.

Citește și Fost mare jucător al Stelei, impresionat de fotbaliștii de la FCSB: “Îmi plac Tănase, Coman, Man, Moruțan!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare