Sebastian Colţescu, felicitat că nu a dat penalty pentru FCSB în meciul cu Sepsi: ,,Important e că mai sunt unii sănătoşi”

Sebastian Colţescu, arbitrul meciului FCSB – Sepsi, scor 1-2, a fost felicitat pentru deciziile pe care le-a luat în meciul de aseară de la Giurgiu.

În repriza a doua, la un contact între Florin Tănase şi portarul Niczuly, Colţescu a fluierat iniţial penalty, apoi s-a răzgândit şi i-a dat galben jucătorului de la FCSB pentru simulare.

coltescu2
Sursa Foto: Cristi Preda

Daniel Stanciu, oficial al Universităţii Cluj, a ţinut să-l felicite pe Sebastian Colţescu pentru faptul că nu dat penalty şi a întors decizia. Acesta a ţinut să remarce şi prestaţia lui Haţegan din meciul CFR – Craiova, 1-2.

,,Felicitări lui Colţescu, vă daţi seama ce se întâmpla dacă rămânea prima decizie?! Mai e o problemă, nu cred că a intervenit doar asistentul, ci a contat şi saltul lui Tănase. A procesat Colţescu puţin mai greu, dar e bine că a revenit şi că a schimbat decizia. E un contact, dar nu poţi să dai penalty așa facil.

daniel stanciu

Important e că mai sunt unii sănătoşi, iar arbitrajele lui Haţegan şi Colţescu au fost foarte bune, şi la CFR – Craiova şi la FCSB – Sepsi.”, a declarat Daniel Stanciu, pentru Looksport.

În urma rezultatului de la Giurgiu, FCSB rămâne pe primul loc în play-off, cu 39 de puncte acumulate până acum în clasament.

De cealaltă parte, Sepsi revine pe locul 4 în play-off, acolo unde a adunat un număr total de 27 de puncte până în prezent.

FCSB SEPSI IONUT PANTIRU

Citeşte şi Probleme în paradisul de la FCSB: ,,Petrea va spune şi el mai multe la un moment dat”