EXCLUSIV | Sebastian Colţescu, mustrat pe nedrept: ,,Trebuia să iasă în pagubă şi cineva cu ceva”

Sursa foto: Profi Media

Sebastian Colţescu, arbitru român, a fost supendat de UEFA până la finalul sezonului, după scandalul de la Paris, la meciul dintre PSG şi Basaksehir.

Colţescu a fost acuzat atunci de către turci de rasism, după ce l-a identificat pe antrenorul secund al lui Basaksehir cu apelativul ,,ăla negru”. În acel moment, turcii au refuzat să mai intre pe teren, după ce prima repriză a fost întreruptă.

Coltescu 2 profimedia 0574595500
Sursa foto: Profi Media

Acum, centralul român, a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului, dar nu a fost acuzat de rasism. Florentin Petre, fost internaţional, este de părere că arbitrul a fost sancţionat pentru că cineva trebuia să plătească până la urmă în acest caz.

,,Trebuia să plătească cineva, măcar să iasă în pagubă cu ceva. Din punctul meu de vedere, omul nu a greşit cu nimic, mai rău, oamenii care au fost în speţă, cei care au stat pe banca echipei care l-au acuzat de rasism, au făcut lucruri mult mai grave decât a făcut el.

coltescu 1

Era normal să îi atribuie şi lui ceva, dar eu cred că este o sancţiune drastică, din punctul ăsta de vedere. Trebuia înţeles şi analizat foarte bine ceea ce a spus el la nivelul ţării noastre şi ceea ce înseamnă felul cum s-a comportat.”, a declarat Florentin Petre, pentru realitateasportiva.net.

coltescu 3

Citeşte şi EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de un fost arbitru în cazul Colțescu: “CCA ne-a interzis să mai vorbim!”