RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sebastian Colțescu, desființat de un fost mare arbitru român: “Îl folosesc toți ca pe un prezervativ!”

Arbitrul român, Sebastian Colțescu, a fost suspendat de către UEFA până la data de 31 iunie 2021 din competițiile europene, ca urmare a evenimentului petrecut în partida PSG – Istanbul Bașakșehir!

După scandalul care a zguduit întreaga lume a fotbalului, petrecut în luna decembrie a anului trecut, arbitrul român în vârstă de 45 de ani a fost absolvit de acuzația de rasism, dar a primit totuși o pedeapsă din partea forului European. Astfel, Colțescu nu va mai putea să fie la centru în niciun meci european, până la finalul acestui an competițional.

Fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu, a vorbit în termeni duri despre Sebastian Colțescu, pe care îl consideră vinovat de soarta mai multor meciuri din cariera sa de “cavaler al fluierului”. Colțescu este acuzat chiar că ar fi primit o mașină din partea fostului patron de la Dinamo, Cristi Borcea, în schimbul unor anumite favoruri.

adrian-porumboiu-echipa-națională

 

Nu vorbesc cu răutate pentru că a trecut și ăsta prin atâtea, dar era corect ca după câte meciuri a nenorocit în campionatul ăsta… ce să mai arbitreze? Cu ocazia asta și-a luat rămas bun la un meci de asemenea anvergură precum PSG – Bașakșehir și cu asta basta. În România a făcut multe, multe, numai câte a făcut Vasluiului… Are multe echipe pe conștiință. El a făcut prăpăd, a fost ca furtuna în deșert în Liga 1. Are relații… numai Dumnezeu știe. Îl folosesc unii și alții atunci când au nevoie de el. 

Eu îmi amintesc că am avut o discuție cu el la începuturile carierei lui de arbitru și i-am spus să aibă grijă că îl folosesc toți ca pe un prezervativ. Mă scuzați de comparație și până la urmă l-au folosit și apoi l-au aruncat. La meciurile câștigate de anumite echipe cu el, nu au câștigat puncte? Nu l-au folosit? Nu se făceau jocuri corecte. Păi dacă Borcea a anunțat că i-a dat un Mercedes… Nu ați fost în țara asta? Unde ați fost? Borcea a anunțat că i-a dat un Mercedes, dar nu numai el. 

Să vedem și cu VAR-ul ăsta, le place să știe că mai au un aer cald și când mai au nevoie, vine aerul cald. Aerul cald înseamnă arbitrii care sunt foarte bine instruiți!”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Pro Sport.

Citește și FRF, decizie în cazul „Colţescu”! Românii au cerut confirmarea de la UEFA

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare