Se vorbește deja de titlu în Giulești? ”Chirurgul” Alexa pregătește o bombă pe piața transferurilor!

dan-alexa-rapid

După ce s-a vorbit de interesul Rapidului pentru veteranul Gabi Tamaș, în Giulești se discută de un alt super transfer.

Formața pregătită de Dan Alexa a obținut astăzi licența de participare pentru Liga 1, astfel că pe giuleșteni îi mai despart doar 5 meciuri de revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Chiar dacă Rapid nu a promovat, în Giulești se vorbeste deja de mutările pentru următorul sezon. Unul dintre numele vehiculate a fost Gabi Tamaș, iar un alt super jucător pe care ”Chirurgul” ar vrea să îl aducă este Costel Pantilimon (33 ani).

“Mi l-aş dori foarte mult, mi-aş dori foarte mult să pot să lucrez cu el, e un portar excepţional. E un portar peste nivelul Ligii 1. El e un băiat cu foarte multă modestie, un băiat cu un caracter excepţional. Cine nu şi l-ar dori pe Pantilimon ca elev? 

Dacă Rapid va promova, sigur. Dar mi-e greu să cred că putem să îl aducem pe Fane. Chiar dacă e în Cipru, are un salariu foarte bun.” a declarat Alexa pentru Telekom Sport.

dan alexa rapid

800.000 de euro este cota de piață a lui Pantilimon, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, portarul român a bifat doar 6 apariții pentru Omonia Nicosia, în toate competițiile.

Poli Timișoara, Manchester City, Sunderland, Watford, Deportivo la Coruna și Nottingham Forest sunt echipele pentru care a evoluat goalkeeper-ul până să ajungă în Cipru.

pantilimon

Citește și Rapid, toate pânzele spre Liga 1! Giuleștenii au primit licența pentru primul eșalon al fotbalului românesc