Se vinde Dinamo! Azi poate fi ziua decisivă. Tot ce trebuie să știe fanii dinamoviști

ionuț-negoiță

Ionuț Negoiță este pe cale să scape de Dinamo, iar roș-albii vor avea cât de curând un alt finanțator: Konstantinos Tsakiris, un om de afaceri din Grecia, în vârstă de 47 de ani, care ar avea o avere de aproape o jumătate de miliard de euro.

Tranzacția s-ar face pentru 9 milioane de euro, scrie gsp.ro. Ziua decisivă poate fi chiar azi, din sursele noastre. Dinamoviștii vor avea luni seara o ședință importantă, în care s-ar putea da mai multe detalii.

Ce se întâmplă cu Bratu și Dănciulescu?

În plus, Ionel Dănciulescu pare și el tentat să plece de la Dinamo, după iminenta plecare a lui Negoiță. Fostul atacant nu ar vrea să facă parte din noul proiect și e dorit la Federația Română de Fotbal, după plecarea lui Adrian Mutu.

De menționat că Negoiță a achitat o datorie mai veche către Nicolae Badea, de două milioane de euro, semn clar că Dinamo se poate vinde cât de curând.

Rămâne de văzut care va fi noua politică a lui Dinamo și dacă Florin Bratu va rămâne antrenorul grupării din Ștefan cel Mare. Deocamdată, Bratu este concentrat doar pe ceea ce are de făcut în următoarea perioadă și încearcă să-i țină departe pe jucători de toată tevatura din ultimele zile. Ambiția lui Bratu este să termine pe primul loc în play-out, iar Dinamo are șanse mari să reușească asta, având acum un avans de 6 puncte față de Botoșani.